Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберіганняСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Івонюк, М. В.; Ivonuk, M.
2020Оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів за дескрипторно-профільним методомСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Крамар, В. П.; Kramar, V.
2020Оцінка показників вареної ковбаси з додаванням молочно-білкового концентратуСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Манзюк, Д. О.; Manzyk, D.
2021Аналіз якісних показників сирокопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Михайліченко, Г. С.; Michailichenko, S.
2021Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиноюСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Вороніна, В. В.; Voronina, V.
2021Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Катеринюк, О. А.; Kateryniuk, O.