Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської областіСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Маковецький, Д. М.; Makovetskiy, D.
2020Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиціПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Канюченко, А. О.; Kanuchenko, A.
2020Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Могилівська, А. І.; Mogilevskaya, A.
2020Технологія виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировиниПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Бублов, С. П.; Bublov, S.
2020Вплив стрес-коректору «Аміновет» на продуктивність відлучених поросят в умовах ПОП «Вікторія» Новобузького районуЛихач, Вадим Ярославович, науковий керівник; Likhach, Vadym, scientific director; Лихач, Г. Є.; Lykhach, G.
2020Комплексний препарат «Гепасорбекс» – вирішення проблеми мікотоксинів у промисловому свинарстві в умовах ПОП «Вікторія» Новобузького районуЛихач, Вадим Ярославович, науковий керівник; Likhach, Vadym, scientific director; Резниченко, В. І.; Reznichenko, V.
2021Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатівПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Мельниченко, Д. С.; Melnichenko, D.