Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344
Назва: Food additives and their effect on health
Інші назви: Харчові добавки та їх вплив на здоров’я
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Негреско, А.
Nehresko, A.
Ключові слова: харчові добавки
хімічні речовини
вплив харчових добавок
види харчових добавок
food additives
chemicals
effects of food additives
types of food additives
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Nehresko A. Food additives and their effect on health // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 79-82.
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про харчові добавки, види харчових добавок, ризики для здоров’я людей від харчових добавок. Чому в нашу їжу додають хімічні речовини?
-
This article discusses food additives, types of food additives, the risks to human health from food additives. Why are chemicals added to our food?
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
79-82.pdf340,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.