Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11347
Назва: The energy balance of corn ethanol
Інші назви: Енергетичний баланс кукурудзяного етанолу
Автори: Марковська, Антоніна В’ячеславівна, науковий керівник
Markowska, Antonina, scientific director
Новіков, Е.
Novikov, E.
Ключові слова: етанол
баланс чистої енергії
виробництво кукурудзи
енергія
ethanol
net energy balance
corn production
energy
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Novikov E. The energy balance of corn ethanol // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 87-89.
Короткий огляд (реферат): Ця стаття визначає фактори широкого спектра оцінок, які спричиняють ці суттєві зміни, та розробляє більш послідовну оцінку. Ми прийшли до висновку, що NEV кукурудзяного етанолу з часом зростав завдяки технологічним досягненням у перетворенні етанолу та підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва. Це показує, що етанол кукурудзи є енергоефективним, про що свідчить джерело енергії: коефіцієнт введення 1,34.
-
This article identifies the factors in a wide range of assessments that cause these significant changes and develops a more consistent assessment. We conclude that the NEV of corn ethanol has grown over time due to technological advances in ethanol conversion and increased efficiency in agricultural production. This shows that corn ethanol is energy efficient, as evidenced by the energy source: an input factor of 1.34.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11347
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
87-89.pdf306,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.