Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSalamatina, Olga, scientific director-
dc.contributor.authorСтокалюк, Д.-
dc.contributor.authorStokaliuk, D.-
dc.date.accessioned2022-04-25T08:15:59Z-
dc.date.available2022-04-25T08:15:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationStokaliuk D. Technological processes during cheese production // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 135-139.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365-
dc.description.abstractУ статті йдеться про етапи виробництва сирів різних видів, технологічні особливості їх виробництва.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe article deals with the stages of production of cheeses of different types, technological features of their production.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectсмакові якостіuk_UA
dc.subjectкласифікація сирівuk_UA
dc.subjectнатуральний сирuk_UA
dc.subjectтехнологічний сирuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjecttaste qualitiesuk_UA
dc.subjectclassification of cheesesuk_UA
dc.subjectnatural cheeseuk_UA
dc.subjecttechnological cheeseuk_UA
dc.subjectstandarduk_UA
dc.titleTechnological processes during cheese productionuk_UA
dc.title.alternativeТехнологічні процеси під час виробництва сирівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
135-139.pdf673,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.