Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2022-05-09T08:48:51Z-
dc.date.available2022-05-09T08:48:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації з з навчальної практики для здобувачів вищої освіти початкового рівня «Молодший бакалавр» освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidpala-tvmya-praktika-mb-2022.pdf252,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.