Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShebanina, Elena, scientific director-
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2022-05-18T07:49:09Z-
dc.date.available2022-05-18T07:49:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБурковська А. Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України // Проблеми та перспективи розвитку економіки України: погляд молоді : матеріали ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Черкаси, 20 квітня 2022 р. Черкаси : ЧДБК, 2022. С. 9-11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВиробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-11.pdf341,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.