Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКельїна, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorKelina, Svitlana-
dc.date.accessioned2022-06-09T09:11:39Z-
dc.date.available2022-06-09T09:11:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОрганічна хімія : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва продукції тваринництва», ОПП «Біотехнології та біоінженерія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. Ю. Кельїна. Миколаїв : МНАУ, 2022. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11543-
dc.descriptionКафедра ґрунтознавства та агрохіміїuk_UA
dc.description.abstractВикладений зміст практичних робіт з органічної хімії, що викладається на факультеті Технології виробництва і переробки продукції тваринництва у Миколаївському національному аграрному університеті. Основні розділи: теоретичні основи органічної хімії, характеристики, властивості основних класів вуглеводнів, похідних вуглеводів, біогенних сполук-
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe content of laboratory work on organic chemistry taught at the Faculty of Technology of production of animal husbandry products at the Mykolaiv National Agrarian University is presented. Main sections: theoretical foundations of organic chemistry, characteristics, properties of the main classes of hydrocarbons, hydrocarbon derivatives, biogenic compounds-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectорганічна хімія-
dc.subjectвуглеводи-
dc.subjectалкани-
dc.subjectалкени-
dc.subjectалкіни-
dc.subjectарени-
dc.subjectспирти-
dc.subjectфеноли-
dc.subjectкеарбонові кислоти-
dc.subjectжири-
dc.subjectвуглеводи-
dc.subjectамінокислоти-
dc.subjectбілки-
dc.subjectдля практичних робіт-
dc.subjectorganic chemistry-
dc.subjectcarbohydrates-
dc.subjectalkanes-
dc.subjectalkenes-
dc.subjectalkynes-
dc.subjectarenes-
dc.subjectalcohols-
dc.subjectphenols-
dc.subjectcarboxylic acids-
dc.subjectfats-
dc.subjectcarbohydrates-
dc.subjectamino acids-
dc.subjectproteins-
dc.subjectfor practical work-
dc.subject204 «Технологія виробництва продукції тваринництва» бакалавр-
dc.subject162 «Біотехнології та біоінженерія» бакалавр-
dc.subjectfor laboratory work-
dc.subjectfor laboratory work-
dc.titleОрганічна хіміяuk_UA
dc.titleOrganic chemistry-
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kelyina-organ-him-prakt-2022.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.