Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Назва: Виробнича (переддипломна) практика
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Виробнича (переддипломна) практика : методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Л. О. Стріха, Р. О. Трибрат, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 25 с.
Опис: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidpala-virob-prakt-181-bak-2022.pdf304,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.