Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorЗюзько, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorZiuzko, Alla-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2022-06-30T06:47:24Z-
dc.date.available2022-06-30T06:47:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВиробнича (переддипломна) практика : методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Л. О. Стріха, Р. О. Трибрат, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611-
dc.descriptionКафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництваuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleВиробнича (переддипломна) практикаuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidpala-virob-prakt-181-bak-2022.pdf304,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.