Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернова, Анастасія Валеріївна-
dc.contributor.authorChernova, Anastasiya-
dc.contributor.authorРядченко, Д. Я.-
dc.contributor.authorRiadchenko, D.-
dc.date.accessioned2022-06-30T12:04:09Z-
dc.date.available2022-06-30T12:04:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧернова А. В., Рядченко Д. Я. Лавандовий прованс // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 18 листопада 2021 р. Миколаїв: МНАУ, 2021. С. 120-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11662-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЛавандовий провансuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2021
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sbornik-1-140-142.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.