Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
Назва: М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла
Мясные качества перепелов при откорме с использованием наносеребра
Meat qualities in fattening guail using nanosilver
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Гроза, Варвара Ігорівна
Патрева, Людмила Семеновна
Гроза, Варвара Игоревна
Patreva, Ludmila
Groza, Varvara
Ключові слова: Перепели
препарат «Аргенвіт»
м'ясні якості
Перепела
препарат «Аргенвит»
мясные качества
Quails
remedy «Argenvit»
meat gualities
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Патрєва Л. С. М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. –2014. – Вип. 28, Ч. 1. – С. 205-211.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати забою перепелів у віці 84 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,02 % розчин наносрібла позитивно впливає на м'ясні якості перепелів, збільшуючи масу їстівних частин по відношенню до маси патраної тушки на 29,93 г у самців та на 39,23 г – у самок.
Представлены результаты забоя перепелов в возрасте 84 дней, выращенных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,02 % раствор наносеребра положительно влияет на мясные качества перепелов, увеличивая массу съедобных частей по отношению к массе потрошенной тушки на 29,93 г у самцов и на 39,23 г – у самок.
Results of slaughter quails in 84 days, grown using silver remedy "Argenvit". Determined that 0,02% of nanosilver solution has a positive effect on meat quality quail, increasing the weight of the edible parts relative to carcass weight drawn at 29,93 g in males and at 39,23 g – in females.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1175
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патрєва_Гроза_стаття.doc111,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.