Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Ігорівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Игоревна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorGroza, Varvara-
dc.date.accessioned2015-01-27T12:24:55Z-
dc.date.available2015-01-27T12:24:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПатрєва Л. С. М’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. –2014. – Вип. 28, Ч. 1. – С. 205-211.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1175-
dc.description.abstractПредставлено результати забою перепелів у віці 84 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,02 % розчин наносрібла позитивно впливає на м'ясні якості перепелів, збільшуючи масу їстівних частин по відношенню до маси патраної тушки на 29,93 г у самців та на 39,23 г – у самок.ru
dc.description.abstractПредставлены результаты забоя перепелов в возрасте 84 дней, выращенных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,02 % раствор наносеребра положительно влияет на мясные качества перепелов, увеличивая массу съедобных частей по отношению к массе потрошенной тушки на 29,93 г у самцов и на 39,23 г – у самок.-
dc.description.abstractResults of slaughter quails in 84 days, grown using silver remedy "Argenvit". Determined that 0,02% of nanosilver solution has a positive effect on meat quality quail, increasing the weight of the edible parts relative to carcass weight drawn at 29,93 g in males and at 39,23 g – in females.-
dc.language.isootherru
dc.subjectПерепелиru
dc.subjectпрепарат «Аргенвіт»ru
dc.subjectм'ясні якостіru
dc.subjectПерепелаru
dc.subjectпрепарат «Аргенвит»ru
dc.subjectмясные качестваru
dc.subjectQuailsru
dc.subjectremedy «Argenvit»ru
dc.subjectmeat gualitiesru
dc.titleМ’ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносріблаru
dc.titleМясные качества перепелов при откорме с использованием наносеребра-
dc.titleMeat qualities in fattening guail using nanosilver-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патрєва_Гроза_стаття.doc111,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.