Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1203
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗавірюха, Микола Володимирович-
dc.contributor.authorЗавирюха, Николай Владимирович-
dc.contributor.authorZaviryuha, Nikolay-
dc.date.accessioned2015-01-30T12:14:05Z-
dc.date.available2015-01-30T12:14:05Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗавірюха М. В. Експериментальні дослідження процесу відокремлення качанів кукурудзи на качановідокремлювальному апараті з інтегрованим подрібнювачем / М. В. Завірюха // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. – 2014. – Вип. №2 (45), Т. 4, Ч. 1. – С. 248-258.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1203-
dc.description.abstractВизначено основні фактори, що найбільш суттєво впливають на якість технологічного процесу збирання стиглої кукурудзи з одночасним подрібненням листостеблової маси. Наведено основні результати експериментальних досліджень адаптованого одновальцевого качановідокремлювального апарата з інтегрованим подрібнювачем. Отриманні математичні моделі та побудовано поверхні відгуків, за допомогою яких визначено оптимальне поєднання конструктивно-технологічних параметрів, що найбільш суттєво впливають на якість процесу збирання стиглої кукурудзи.ru
dc.description.abstractОпределены основные факторы, наиболее существенно влияют на качество технологического процесса уборки спелой кукурузы с одновременным измельчением листостебельной массы. Приведены основные результаты экспериментальных исследований адаптированного одновальцевого качановидокремлювального аппарата с интегрированным измельчителем. Полученные математические модели и построены поверхности отзывов, с помощью которых определено оптимальное сочетание конструктивно-технологических параметров, наиболее существенно влияют на качество процесса сбора спелой кукурузы.-
dc.description.abstractThe main factors that most significantly affect the quality of the process picking ripe corn while grinding LEAFY mass. The basic experimental results kachanovidokremlyuvalnoho adapted drum machine with an integrated shredder. The obtained mathematical model and the surfaces of review by which defined the optimal combination of structural and technological parameters that most significantly affect the quality of the gathering of ripe corn.-
dc.language.isootherru
dc.subjectЗбирання кукурудзиru
dc.subjectінтегрований подрібнювачru
dc.subjectекспериментru
dc.subjectматематична модельru
dc.subjectповерхні відгукуru
dc.subjectСбор кукурузыru
dc.subjectинтегрированный измельчительru
dc.subjectэкспериментru
dc.subjectматематическая модельru
dc.subjectповерхности откликаru
dc.subjectCornru
dc.subjectintegrated chopperru
dc.subjectexperimentru
dc.subjectmathematical modelru
dc.subjectresponse surfaceru
dc.titleЕкспериментальні дослідження процесу відокремлення качанів кукурудзи на качановідокремлювальному апараті з інтегрованим подрібнювачемru
dc.titleЭкспериментальные исследования процесса отделения початков кукурузы на качановидокремлювальному аппарате с интегрированным измельчителем-
dc.titleExperimental study of the process of separation of corn ears on kachanovidokremlyuvalnomu unit with integrated chopper-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.