Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12196
Назва: Role of Perennial Herbs in the Development of Livestock in Ukraine
Автори: Vasileva, Viliana
Antipova, Lidiya
Антипова, Лідія Климівна
Ключові слова: fodder production
perennial grasses
crop structure
animal husbandry
fodder balance
profitability
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Vasileva V., Antipova L. Role of Perennial Herbs in the Development of Livestock in Ukraine // International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research. 2021, Vol. 5 (2), Pp.183-193. DOI: https://doi.org/10.29329/ijiaar.2021.358.3
Короткий огляд (реферат): The planted areas of the perennial herbs in Ukraine reduced significantly the gross harvest of hay, green mass for silage, haylage, grass flour. Consequently, the deterioration of the fodder base has been proven, which negatively affects the development of the livestock industry. A decrease in the number of farm animals was established, which affected the level of production of meat and dairy products of both cattle and sheep, goats, and also entailed a discrepancy between the consumption of meat and milk by the population and the rational norms of human nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12196
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ijiaar-2263.pdf866,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.