Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Назва: Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції
Автори: Петренко, Світлана
Petrenko, Svitlana
Балабан, Володимир
Balaban, Volodymyr
Карталяну, Яків
Kartalianu, Yakiv
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Петренко С., Балабан В., Карталяну Я. Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 19-21 жовтня 2022 р. Миколаїв: МНАУ, 2022. C. 37-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез 19-21.11.2022-37-40.pdf565,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.