Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12225
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorФедосов, Яков-
dc.contributor.authorFedosov, Yakov-
dc.date.accessioned2022-12-28T11:30:55Z-
dc.date.available2022-12-28T11:30:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоваленко О., Федосов Я. Протипоказання вживання продуктів з вмістом сировини гісопу лікарського // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 19-21 жовтня 2022 р. Миколаїв: МНАУ, 2022. C. 43-45.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12225-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleПротипоказання вживання продуктів з вмістом сировини гісопу лікарськогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2022
Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез 19-21.11.2022-43-45.pdf440,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.