Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудик, О. В.-
dc.contributor.authorDudyk, O.-
dc.contributor.authorКуценко, Д. В.-
dc.contributor.authorKutsenko, D.-
dc.date.accessioned2023-01-05T08:26:55Z-
dc.date.available2023-01-05T08:26:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДудик О. В., Куценко Д. В. Просо, як найважливіша круп’яна культура зони південного степу України за зміни клімату // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 53-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12281-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleПросо, як найважливіша круп’яна культура зони південного степу України за зміни кліматуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-53-54.pdf505,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.