Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовська, Тетяна Всеволодівна-
dc.contributor.authorBerezovska, Tatiana-
dc.date.accessioned2023-01-12T11:08:29Z-
dc.date.available2023-01-12T11:08:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБерезовська Т. Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 76-78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОсобливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ століттіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76-78.pdf224,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.