Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Назва: Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті
Автори: Березовська, Тетяна Всеволодівна
Berezovska, Tatiana
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Березовська Т. В. Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників, м. Миколаїв, 20-22 квітня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 49-52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Розташовується у зібраннях:Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-22-04-22-49-52.pdf177,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.