Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовська, Тетяна Всеволодівна-
dc.contributor.authorBerezovska, Tatiana-
dc.date.accessioned2023-02-23T11:41:08Z-
dc.date.available2023-02-23T11:41:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБерезовська Т. В. Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників, м. Миколаїв, 20-22 квітня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 49-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОсобливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ століттіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-22-04-22-49-52.pdf177,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.