Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник; Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель; Nazarenko, Inna, scientific director; Малиновська, М. Д.; Malynovska, M.
2017Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиціСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Котовенко, Г. В.; Kotovenko, G.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ ВП «КАХОВСЬКІ КОВБАСИ»Левченко М.В., науковий керівник; Фенцик, І.О.
2018ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ «КОМПОТ ІЗ СЛИВИ УГОРКИ ПОЛОВИНКАМИ»Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник; Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель; Kotsyubenko, Anna, scientific director; Петрушенко, Г.О.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Мащенко, І.О.; Кривошеєва, Я.В.
2018ОРГАНІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ДСТУ ІSO 22000 ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ.Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Колінько, Ю.О.
2021Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в УкраїніКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Мд Саиф Ибна Алам; Md Saif Ibna Alam
2023Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні (на прикладі готелю «ОКТАН», смт. Криве Озеро Первомайського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Заволока, Д. В.; Zavoloka, D.
2024Створення механізмів управління конкурентоспроможністю підприємстваПавлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Нечипоренко, Ю. О.
2023Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Коврига, Д. Ю.; Kovryha, Daneil