Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Діна Віталіївна-
dc.contributor.authorTkachenko, Dina-
dc.contributor.editorЦокало Олена Олександрівна, редактор-
dc.date.accessioned2023-03-23T13:12:18Z-
dc.date.available2023-03-23T13:12:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТеоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи : бібліографічний огляд / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2023. 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006-
dc.description.abstractБібліографічний огляд «Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку готельно-ресторанної індустрії. До складу огляду увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет присвячені різноманітним питанням розвитку готельно-ресторанної справи. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет. Матеріали розміщено за алфавітом авторів та назв видань. Опис документів наведено мовою оригіналу. Бібліографічний опис зроблено за стандартом України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». Слова і словосполучення скорочуються відповідно діючим стандартам ДСТУ 35.82- 97 «Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила». Бібліографічний огляд адресований здобувачам вищої освіти, науковцям, аспірантам, викладачам, а також тим, хто цікавиться питаннями індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбібліографічний оглядuk_UA
dc.subjectготельний сервісuk_UA
dc.subjectменеджмент готельного господарстваuk_UA
dc.subjectменеджмент ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectсервісологіяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпроєктування закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectустаткування закладів роесторанного господарстваuk_UA
dc.subjectтехнологія продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectмаркетинг в готельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectобладнання закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectорганізація готельного господарстваuk_UA
dc.subjectуправління послугамиuk_UA
dc.subjectготельна справаuk_UA
dc.subjectорганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.titleТеоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Готель_виставка_pdf (1).pdf4,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.