Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050
Назва: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчовітехнології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 96 с.
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій викладено матеріал про технологію виготовлення продуктів функціонального призначення. Розгянуто питання щодо покращення харчування різних верст населення; використання біологічно активних речовин у харчуванні
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-ozdorovchih-harchovih-produktiv-konspekt.pdf799,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.