Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавінок, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorSavinok, Oksana-
dc.contributor.authorЗюзько, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorZiuzko, Alla-
dc.date.accessioned2023-04-03T10:16:53Z-
dc.date.available2023-04-03T10:16:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКваліфікаційна дипломна робота : методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. М. Савінок, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13055-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКваліфікаційна дипломна робота : методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освітиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kvalifikacijna-diplomna-robota.pdf413,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.