Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848
Назва: Методичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освіти
Автори: Горбунова, Каріне Маркарівна
Horbunova, Karine
Літвінчук, Світлана Борисівна
Litvinchuk, Svetlana
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : К. М. Горбунова, С. Б. Літвінчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 71 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidsumkova-atestaciya-magistr-gorbunova.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.