Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТабацкова, Ганна Вячеславівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTabatskova, Hanna, scientific director-
dc.contributor.authorГарус, А. М.-
dc.date.accessioned2023-05-25T06:01:24Z-
dc.date.available2023-05-25T06:01:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГарус А. М. Особливості формування системи показників контролю діяльності підприємств // Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 10-11 трав.2023р.). Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 32-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13898-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОсобливості формування системи показників контролю діяльності підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2023
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Model_10-11_05_2023-32-35.pdf598,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.