Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13921
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Тетяна Георгіївна-
dc.contributor.authorOleynik, Tatyana-
dc.contributor.authorСухорукова, І. В.-
dc.date.accessioned2023-05-25T09:13:46Z-
dc.date.available2023-05-25T09:13:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОлійник Т. Г., Сухорукова І. В. Організація виробництва соняшнику та шляхи підвищення її ефективності // Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 10-11 трав.2023р.). Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 91-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13921-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва соняшнику та шляхи підвищення її ефективностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2023
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Model_10-11_05_2023-91-93.pdf589,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.