Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 51.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Концептуальні засади впровадження системи екологічного менеджменту в діяльність підприємств готельно-ресторанної індустріїСухорукова, Анна Леонідівна; Sukhorukova, Anna
2024Методи оцінки якості надання послуг на підприємствах готельного господарстваШикіна, Ольга, науковий керівник; Осітковська, Поліна
2024Проблеми екологічного менеджменту в гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina; Піюренко, Ілона Олексіївна; Piyurenko, Ilona
2024Сучасні тенденції в туристичному менеджментіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Цап, Поліна
2024Кризис менеджмент ресторанного господарства в умовах воєнного стануВершинін, Микита
2024Особливості шопінг-туризму і його досвід для УкраїниМихайлюк, Олена
2024Цифрові інновації в сфері туризму та гостинностіОлешко, Софія; Бовш, Людмила
2024Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесіГетманцева, Карина; Банєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina
2024Проблеми і перспективні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства України в умовах воєнного часуБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Молчанова, Олександра
2024Порівняння стандартів якості українських і міжнародних виробництв кондитерських продуктівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Чередниченко, Катерина