Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. 80 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Друкується за рішенням вченої ради факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету (протокол № 8 від 20.03.2023 р.).


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 33 з 33
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Використання соціальних мереж у маркетингу готельно-ресторанного та туристичного бізнесуІваненко, Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko, Tetyana, scientific director; Лесік, М.
2023Переваги франчайзингу в індустрії гостинностіВеличко, Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko, Olena, scientific director; Ковальова, Н.
2023Організація сервісної діяльностіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Клименко, Т.
2023Інтегральний підхід управління логістикою в ресторанному бізнесіІваненко, Тетяна Яківна; Ivanenko, Tetyana
2023Показники ефективності структури конфлікт менеджменту готелюКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Запорожець, В.
2023Вплив глобальних тенденцій на розвиток харчової промисловості в Україні та світіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Єгорова, У.
2023Інструменти інтернет-маркетингу готельного господарстваШикіна, О.В., науковий керівник; Данилова, В.
2023Харчові відходи в індустрії гостинностіШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Гриб, В.
2023Китайська чайна культура: від зародження до сьогоденняШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Гармаш, Н.
2023Використання смарт-технологій у функціонуванні ресторанів (на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «Макдональдс» в Україні)Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Буряк, А.
2023Теоретичні підходи до трактування сутності поняття «людський потенціал» у турестичній галузіБорисова-Ярига, Аліна Миколаївна; Borysova-Iaryha, Alina
2023Інноваційні технології як важливий чинник розвитку в індустрії гостинностіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Берзлапіна, Н.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовахБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Асєнкова, А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 33 з 33