Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14042
Назва: Cucumber storage
Автори: Тішечкіна, Катерина Вікторівна
Tishechkina, Kateryna
Кім, О.В.
Ключові слова: огірок
плід огірка
сорти та гібриди
вуглекислий газ
температура
зберігання
Cucumber
fruit of a cucumber
varieties and hybrids
carbon dioxide
temperature
storage
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кім О.В., Тішечкіна К. В. Cucumber storage // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 32-33.
Короткий огляд (реферат): У статті було розглянуто таку культуру як огірок, а саме технологію збирання. Матеріал, наведений у цій статті описує вплив вмісту вуглекислого газу в повітрі на огірки. Також наведені дані про умови зберігання продукції відносно температури повітря.
This article considered such a culture as cucumber, namely the harvesting technology. The material presented in this article describes the effect of carbon dioxide content in the air on cucumbers. Data on the storage conditions of products relative to air temperature is also given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14042
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка міжнародна 2023-32-33.pdf644,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.