Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1406
Назва: Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс
Сотрудничество хмелеводства и пивоварения: мировой и отечественный ракурс.
Cooperation hop and brewing: National and international perspective.
Автори: Приймачук, Т. Ю.
Ратошнюк, Т. М.
Сітнікова, Т. Ю.
Проценко, А. В.
Штанько, Т. А.
Ситникова, Т. Ю.
Priymachuk, T.
Ratoshnyuk, T.
Sitnikova, T.
Protsenko, A.
Shtanko, T.
Ключові слова: хмелярство
промислове та крафтове пивоваріння
сортова структура
смакові сорти
хмелеводство
промышленное и крафтовое пивоварение
сортовая структура
вкусовые сорта
hop
industrial and kraftove brewing varietal structure
flavor varieties
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс / [Т. Ю. Приймачук, Т. М. Ратошнюк, Т. Ю. Сітнікова та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 72-79.
Короткий огляд (реферат): Досліджено основні передумови зменшення світового та вітчиз- няного виробництва хмелю, розкрито основні проблеми функціо- нування галузі. Встановлено необхідність зміни сортової структури хмільників у бік збільшення сортів тонкоароматичного типу для роз- ширення асортименту пивної продукції промислового та крафтового пивоваріння. З’ясовано, що для вирішення проблем вітчизняної галу- зі хмелярства сортова структура насаджень також має орієнтуватися на класичну технологію виготовлення пива.
Исследованы основные предпосылки уменьшения мирового и отечествен- ного производства хмеля, раскрыты основные проблемы функционирования отрасли. Определена необходимость изменения сортовой структуры хмель- ников в сторону увеличения сортов тонкоароматного типа для расширения ассортимента пивной продукции промышленного и крафтового пивоварения. Выяснено, что для решения проблем отечественной отрасли хмелеводства сор- товая структура насаждений также должна ориентироваться на классическую технологию изготовления пива.
The basic premises for decrease of international and domestic produc-tion of hop are investigated, the main problems functioning of hop branch are fi nd out. Defi ned need of change the varietal structure of hop-plantings in di-rection of increase variety fi ne aroma hops type for expansion of the range of beer production of industrial and craft brewing. It is found that for the solu-tion problems of domestic branch of hop-growing the varietal structure of hop-plantings also has be directed by classical brewing technology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1406
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2 (78).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n78v2r2014pryymachuk.pdf473,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.