Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1424
Назва: Особливості годівлі бугайців у період вирощування до 6-місячного віку
Особенности кормления бычков в период выращивания до 6-месячного возраста.
Features of calves' feeding during the growing period up to 6 months of age.
Автори: Гребенюк, Наталія Вікторівна
Гребенюк, Наталья Викторовна
Grebenuk, Natalia
Ключові слова: технологія
телята
молозиво
ріст
годівля
жива маса
приріст
technology calves colostrum
growth
feeding
live weight
increase
технология
рост
кормление
живая масса
прирост
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гребенюк Н. В. Особливості годівлі бугайців у період вирощування до 6-місячного віку / Н. В.Гребенюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 1 (77). – С. 169-175.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень з вирощування та годівлі бугайців до 6-місячного віку. Встановлено, що випоювання телятам розмороженого високоякісного молозива і раннє згодовування кон- центрованих стартерних кормів сприяє інтенсивному росту і досяг- ненню високої живої маси.
Представлены результаты исследований выращивания и кормле- ния бычков до 6 месячного возраста. Установлено, что выпаивание теля- там размороженного высококачественного молозива и раннее скармливание концентрированных стартерных кормов обеспечило интенсивный рост и до- стижение большой живой массы.
Results of the study are induced rearing and feeding of calves under 6 months of age. It is found that feeding of calves with the high quality desoldering non- freezed colostrum can provide intensive growth and high live weight of animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1424
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 1 (77).
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n77v1r2014grebenyuk.pdf563,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.