Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14452
Назва: Відродження свинарства післявоєнного періоду
Автори: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Ключові слова: гігієна
добробут
поросята
обігрівання
лампи
hygiene
well-being
piglets
heating
lamps
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бондар А. О. Відродження свинарства післявоєнного періоду // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 14-16
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив інфрачервоного опромінення на продуктивність поросят. Встановлено, що використання опромінювача ІЧУФ-1 з дозою 500 Вт інфрачервоного світла з доповненням ультрафіолетового опромінення потужністю 15 Вт дозволить підвищити середню живу вагу, абсолютний приріст живої ваги за період дорощування, середньодобові прирости молодняку свиней.
Considers the influence of infrared radiation on the productivity of piglets. The use of the emitter IChUF-1 with a dose of 500 W infrared light with the addition of UV radiation power: 15 W will allow to increase the average live weight, the absolute increase of live weight during the rearing period, the average growth of young pigs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14452
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-14-16.pdf529,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.