Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаленко, О. О.-
dc.contributor.authorМедяник, М. М.-
dc.date.accessioned2023-06-22T09:28:22Z-
dc.date.available2023-06-22T09:28:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГаленко О. О., Медяник М. М. Перспективи використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясопродуктах // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 28-30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14515-
dc.description.abstractВ представленій роботі було досліджено перспективу використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м’ясопродуктах, зокрема розглянуто характеристику та властивості насіння ріпаку: хімічний склад, амінокислотний та фракційний склад. Зроблено висновки про біологічну повноцінність білка насіння ріпаку. Розраховано амінокислотний СКОР та визначено лімітуючі амінокислоти.uk_UA
dc.description.abstractIn the presented work, the prospect of using rapeseed and its processing products in meat products was investigated, in particular, the characteristics and properties of rapeseed were considered - chemical composition, amino acid and fractional composition. Conclusions were made about the biological adequacy of rapeseed protein. The amino acid RATE was calculated and the limiting amino acids were determined.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectріпакuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectrapeuk_UA
dc.titleПерспективи використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясопродуктахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-28-30.pdf694,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.