Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14651
Назва: Шляхи відновлення продовольчого потенціалу України
Автори: Іванов, С. В.
Разумова, Г. В.
Ключові слова: продовольчий потенціал
продовольча безпека
продовольчі ресурси
food potential
food security
food resources
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іванов С. В., Разумова Г. В. Шляхи відновлення продовольчого потенціалу України // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 213-215.
Короткий огляд (реферат): Важливою умовою стабільності в країні, у тому числі гарантією ефективності її економіки, особливо в умовах війни, є забезпечення її продовольчої безпеки. В результаті дослідження визначено основні шляхи відновлення продовольчого потенціалу України. Представлено напрями державної політики для досягнення продовольчої безпеки України.
An important condition for stability in the country, including a guarantee of the efficiency of its economy, especially in war conditions, is ensuring its food security. As a result of the study, the main ways of restoring the food potential of Ukraine were determined. The directions of state policy for achieving food security of Ukraine are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14651
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-213-215.pdf534,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.