Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Назва: Процеси і апарати харчових виробництв
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Храмов, Микита Сергійович
Khramov, Mykyta
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання курсового проєкту здобувачами першого "Бакалаврського" рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
procesi-i-aparati-harchovih-virobnictv-kursovij-181-bakalav.pdf518,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.