Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБаркарь, Євген Володимирович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBarkar, Evgen, scientific director-
dc.contributor.authorІванова, Є.-
dc.date.accessioned2023-07-10T11:56:52Z-
dc.date.available2023-07-10T11:56:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІванова Є. Особливості біотехнології відтворення свиней в умовах підприємства «Hvidfeldtgaard» (Данія): кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник Є. Баркарь. Миколаїв : МНАУ, 2023. 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14678-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано на 45 сторінках друкованого тексту, з використанням 35 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань із них 3 латиницею. До роботи внесено 5 таблиць та 3 рисунки. Тема кваліфікаційної роботи: «Оптимізація біотехнології використання різних видів мікроорганізмів при виробництві йогурту в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Об’єкт досліджень – процес виробництва йогурту з використанням різних видів заквасок в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Предмет досліджень – кількість внесення заквасочних культур «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3», температура сквашування заквасочних культур «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3», органолептичні ознаки йогурту. Мета досліджень – вивчення та оптимізація біотехнології використання різних видів мікроорганізмів для виробництва йогурту в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Для реалізації вказаної мети були поставлені наступні завдання: • визначити оптимальну кількість внесення заквасочних культур «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3» для отримання найвищої якості йогурту; • порівняти органолептичні ознаки йогуртів, виготовлених за використання заквасок «FD DVS YF L811Yo Flex» та «Jointec X3»; • визначити оптимальну температуру сквашування заквасок «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3»; • оцінити органолептичні ознаки йогуртів отриманих за різних температур сквашування заквасок «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3». Методи дослідження – аналітичні, хімічні, фізичні та мікробіологічні. В результаті досліджень встановлено, що оптимальна кількість внесення заквасочних культур «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3» для отримання найвищої якості йогурту становить 1,0%, при порівнянні заквасок «FD DVS YF L811Yo Flex» та «Jointec X3», остання поступається щодо оцінки органолептичних ознак йогуртів, закваска «FD DVS YF L811 – Yo-Flex» має швидшу тенденцію утворення згустку порівняно з закваскою «Jointec X3» при всіх температурних режимах, що досліджувалися, закваски «FD DVS YF L811 - Yo-Flex» та «Jointec X3» зумовлюють різні характеристики йогурту залежно від температури сквашування.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості біотехнології відтворення свиней в умовах підприємства «Hvidfeldtgaard» (Данія)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова Є.pdf124,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.