Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14685
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКаратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKarateeva, Helena, scientific director-
dc.contributor.authorЧайка, Р.-
dc.date.accessioned2023-07-10T12:13:32Z-
dc.date.available2023-07-10T12:13:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧайка Р. Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14685-
dc.description.abstractДипломну бакалаврську роботу виконано на 63 сторінках друкованого тексту, з використанням 70 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань із них 3 латиницею. Також дипломна робота має вступ, 4 розділи, 8 підрозділів, 15 таблиць, 7 рисунків, висновок, пропозиції та список використаних джерел. Тема дипломної роботи: «Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв»». Мета досліджень – порівняння двох видів заквасок які використовуються при виробництві сиру кисломолочного 9% Президент «Творожна традиція», а саме заквасок Choozit М531 FRO та Choozit М532 FRO, їх складу та напрями їх використання. Об’єкт досліджень – процес виробництва сиру кисломолочного 9% Президент «Творожна традиція». Предмет досліджень – процеси зброджування закваскок Choozit М531 FRO та Choozit М532 FRO. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: • Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту Сир кисломолочний 9% Президент «Творожна традиція»; • Порівняти різні види заквасок, які використовуються при виготовленні Сир кисломолочний 9% Президент «Творожна традиція»; • Проаналізувати вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Методи дослідження – загально-прийняті стандартні методи шляхом спостереження та аналізу.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чайка Р.pdf124,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.