Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorZiuzko, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorАрбузенко, О.-
dc.date.accessioned2023-07-11T07:54:42Z-
dc.date.available2023-07-11T07:54:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАрбузенко О. Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 44 сторінках та містить 10 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 46 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Об’єктом досліджень була технологія виготовлення варених ковбас. Метою роботи є оцінити технологію виробництва варених ковбас. Завдання досліджень: охарактеризувати асортимент варених виробів; дослідити технологічну схему виробництва варених виробів; розрахувати основну сировину для виготовлення варених виробів; визначити кількість технологічного обладнання та площу площу виробничих приміщень; охарактеризувати технологію виробництва варених ковбас; оцінити якість готового продукту; визначити кількість працюючих працівників на виробництві та витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення варених ковбас, розраховано кількість основної та допоміжної сировини для виготовлення варених ковбас; розраховано кількість обладнання, виробничих площ та чисельності працівників для виробництва варених ковбас; оцінено якість варених ковбас. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Арбузено О.Д_пт..pdf689,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.