Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14696
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСавінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSavinok, Oksana, scientific director-
dc.contributor.authorГармаш, Н.-
dc.date.accessioned2023-07-11T08:15:28Z-
dc.date.available2023-07-11T08:15:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГармаш Н. Технологія виробництва сухих сніданків в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14696-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота обсягом 66 сторінок складається із вступу, розділів «ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ», «МАТЕРІАЛИ, УМОВИ І МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ», «РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ», «ОХОРОНА ПРАЦІ», висновків, пропозицій та списку використаної літератури із 34 джерел інформації. Містить 1 рисунок, 17 таблиць, додатки (А, Б, В, Г, Д, Е, Є, Ж, З). Тема кваліфікаційної дипломної роботи: «Технологія виробництва сухих сніданків в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». У першому розділі було розглянуто сучасні тенденції хлібопекарної та харчоконцентратної галузі, що характерні як для України, так і для країн ЄС. Проаналізовано стан виробництва харчових продуктів в нашій країні з економічної точки зору. Другий розділ описує ТОВ «Терновський хлібзавод» як місця дослідження та методи проведення досліджень. Основна діяльність підприємства – виробництво хліба та хлібобулочних виробів. За розрахунками третього розділу було спроєктовано виробничий цех з виробництва сухих сніданків та розміщено будівлі і споруди на території підприємства. План цеху та генеральний план підприємства було розроблено з урахуванням вимог протипожежної безпеки. У четвертому розділі було визначено небезпечні фактори, що можуть спричинити нещасні випадки з працівниками, та розроблено запобіжні заходи з охорони праці.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сухих сніданків в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гармаш Н.О._пт.pdf3,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.