Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14702
Назва: Технологія виробництва м’ясних січених напівфабрикатів на ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв
Автори: Савінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник
Savinok, Oksana, scientific director
Ізотова, С.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ізотова С. Технологія виробництва м’ясних січених напівфабрикатів на ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 44 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему: «Технологія виробництва м’ясних січених напівфабрикатів на ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв» написана на 44 сторінках формату А4 у друкованому стані, таблиць 24, додатків 1. Актуальність теми кваліфікаційної дипломної роботи полягає в тому, що виріс попит ринку на напівфабрикати. Вони виготовляються з натуральної сировини, не займають багато часу в приготуванні та дуже смачні й поживні. М’ясні січені напівфабрикати купляють 79% населення України. Серед них 43% напівфабрикати з курячого м’яса, 25 % свинина та 33% інше. Тобто наразі це найвигідніший та найпопулярніший продукт на ринку попиту серед населення України. М’ясні січені напівфабрикати дуже популярний продукт у сучасному світі. Напівфабрикати економлять час на приготування їжі, тому вони так широко розповсюджені у країнах з швидким ритмом життя, де тяжко виділити час на довгий процес приготування складної страви. Саме тому ви можете купувати заморожені котлети або шніцеля та насолоджуватися їхнім смаком всього через декілька хвилин. І для цього не потрібно звільняти весь свій вечір чи робити генеральне прибирання після приготування вечері на всю родину. Достатньо лише обрати напівфабрикат, який вам до вподоби та насолодитись смаком без зайвих рухів. Мета дослідження: збільшення асортименту котлет на виробництві. Завдання кваліфікаційної дипломної роботи: 1)Обрати асортимент продукції. 2)Дослідити технологію виробництва і обладнання котлетної лінії. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення котлет. Предметом дослідження є сировина, що використовується на виробництві, готовий продукт. У роботі вивчено і проаналізовано асортимент м’ясних спечних напівфабрикатів, технологічне оснащення для виробництва. Вивчені та аналізовані всі етапи виробництва, а саме: приймання сировини, приготування фаршу, формування та охолодження, розфасування та пакування. Викладені висновки щодо технологічних етапів виробництва та пропозиції на можливість поліпшення санітарно- гігієнічних вимог. Проаналізована необхідна кількість обладнання та кількість працівників на підприємстві. Проаналізовані всі ризики, небезпечні та шкідливі явища під час роботи з сировиною та методи їх контролю або усунення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14702
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІЗОТОВА С.В.._пт.pdf808,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.