Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСавінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSavinok, Oksana, scientific director-
dc.contributor.authorКалін, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T08:57:39Z-
dc.date.available2023-07-11T08:57:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКалін А. Технологія виробництва виробів з листкового тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14703-
dc.description.abstractКваліфікаційна дипломна робота на тему: «Технологія виробництва виробів з листкового тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв» Актуальність роботи полягає в тому, що технологія виробництва виробів з листкового тіста є популярною та широко використовується в харчовій промисловості. Зростання свідомості споживачів щодо здорового харчування та збільшення попиту на харчові продукти з натуральними інгредієнтами спонукає виробників шукати нові можливості для вдосконалення технологій виробництва. Робота склаладається 45 з сторінок та містить 10 таблиць, 5 рисунків, 2 додатки, 24 літературне джерело. Теоретичний етап включає підрозділи: Економічні тенденції галузі: вивчено актуальні дані щодо розвитку галузі. Сучасні технології галузі: Досліджено та узагальнено інноваційні технології, які використовуються у галузі. Аналізуються новітні досягнення в галузі технологій виробництва, автоматизації процесів, управління якістю та безпекою. У другому розділі описано об’єкт та місце проведення досліджень, а також методику роботи. В третьому розділі: Проведено аналіз та визначення асортименту продукції. Розроблено детальні технологічні схеми для виробництва основних груп продукції. Здійснено розрахунки для визначення точного обсягу сировини, необхідного для виробництва певної кількості готової продукції. Виконано розрахунки для визначення необхідної кількості і характеристик технологічного обладнання для забезпечення оптимального процесу виробництва. Здійснено розрахунок виробничих площ, необхідних для розміщення обладнання. Надано детальний опис технології виробництв продукції, включаючи послідовність операцій, необхідне обладнання, вимоги до якості. Виконано розрахунки для визначення оптимальної чисельності працівників на виробництві. Виконано розрахунки для визначення витрат ресурсів, таких як електроенергія, вода, на виробництво 3,2 т. продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва виробів з листкового тіста в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Калін А.О.пт_.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.