Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorZiuzko, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorКоваленко, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T11:03:59Z-
dc.date.available2023-07-11T11:03:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоваленко А. Технологія виробництва печива в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14709-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 47 сторінках та містить 9 таблиць і 3 рисунка. Список використаної літератури складає 29 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва печива в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». Об’єктом досліджень була технологія виготовлення печива. Метою роботи є оцінити технологію виробництва печива та якість готового продукту. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент печива; проаналізувати технологічну схему виробництва печива, визначити основну сировину для виготовлення печива; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва печива; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення печива, визначено основну сировину для виготовлення печива, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва печива в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко А.С.пт_.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.