Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14711
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorЛюбчич, Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-11T11:16:30Z-
dc.date.available2023-07-11T11:16:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛюбчич Ю. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14711-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій та списку використаних літературних джерел. Робота викладена на 53 сторінках та містить 7 таблиць і 2 рисунка. Список використаної літератури складає 40 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. Миколаїв . Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент м’ясних напівфабрикатів; проаналізувати технологічну схему виробництва м’ясних напівфабрикатів, визначити основну сировину для виготовлення м’ясних напівфабрикатів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва м’ясних напівфабрикатів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення м’ясних напівфабрикатів, визначено основну сировину для виробництва м’ясних напівфабрикатів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любчич Ю.В..пт_pdf.pdf933,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.