Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14713
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСавінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSavinok, Oksana, scientific director-
dc.contributor.authorНегреско, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T12:02:06Z-
dc.date.available2023-07-11T12:02:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНегреско А. Технологія виробництва сушених овочів в умовах СТ «Терновський Переробний Комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14713-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є технологія виробництва сушених овочів та сумішей з них в умовах СТ «Терновский переробний комбінат» м. Миколаїв. Об’єкт кваліфікаційної роботи: технологія виробництва сушених овочів та сумішей з них. Предметом кваліфікаційної роботи є: свіжі овочі, сухі овочі, режими технологічних операцій, асортимент продукції, обладнання. Мета кваліфікаційної роботи: розширення асортименту виробництва СТ «Терновский переробний комбінат» м. Миколаїв за допомогою розробки технології виробництва сушених овочів та сумішей з них, розробка технологічної та апаратурної схеми виробництва сушених овочів, проектування плану цеху, генерального плану. В даній кваліфікаційній роботі висвітлено перспективи виробництва сушених овочів в регіоні, економічні тенденції галузі та тенденції в технології, обґрунтування асортименту продукції, технологічні схеми виробництва сушених овочів в векторному та апаратурному оформленні, розраховано маси сировини і готової продукції, розраховано виробничі площі та кількість необхідного для виробництва обладнання, описано технологію виробництва сушених овочів, розраховано чисельність працівників для функціонування цеху, описано систему управління якістю та безпечністю на виробництві; розглянуто будівельні рішення та описано систему охорони праці на підприємстві. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на … сторінках тексту, та містить в собі такі розділи: реферат, вступ, чотири основні розділи, висновки та пропозиції, містить 19 таблиці, 6 рисунків, 1 векторні схеми, 1 блок-схему. У кваліфікаційній роботі використано 32 літературних джерел. Кваліфікаційна робота містить технологічну схему виробництва сушених овочів, план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та блок-схему з ККТ .uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сушених овочів в умовах СТ «Терновський Переробний Комбінат» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Негреско А.Є.пт_.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.