Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14716
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСавінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSavinok, Oksana, scientific director-
dc.contributor.authorНійзамов, Аліжон-
dc.date.accessioned2023-07-11T12:16:42Z-
dc.date.available2023-07-11T12:16:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНійзамов Аліжон. Технологія виробництва пельменів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14716-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної дипломної роботи: «технологія виробництва пельменів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району» Об’єктом кваліфікаційної дипломної роботи є: технологія виробництва заморожених напівфабрикатів на базі практики ТОВ «Еліка». Предметом кваліфікаційної дипломної роботи є: новий асортимент продукції, відповідні функціональні добавки; рецептури та технологія виробництва пельменів. В даній кваліфікаційній дипломній роботі було розкрито сутність таких розділів: перший розділ включає в себе огляд економічних тенденцій та сучасних технологій в промисловості; другий розділ включає в себе опис місця дослідження та методику виконання роботи; технічний розділ включає в себе технологічні схеми та блок-схему, розрахунки сировини, технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників, витрат ресурсів, також опис технології, управління якістю та безпечністю продукції, аналіз небезпечних факторів, будівельні, об’ємно-планувальні, конструкторські рішення; у четвертому розділі було розкрито сутність охорони праці на хлібопекарському підприємстві. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на сторінках тексту, складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить таблиць, рисунків, векторні схеми, додатки (А, Б). Бібліографічний список включає літературних джерел. Кваліфікаційна дипломна робота містить технологічну схему виробництва заморожених напівфабрикатів(пельменів), план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та блок-схему НАССР виробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва пельменів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського районуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НІЙЗАМОВ А.С..пт_pdf.pdf731,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.