Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorПавлійчук, І.-
dc.date.accessioned2023-07-11T12:25:32Z-
dc.date.available2023-07-11T12:25:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПавлійчук І. Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14718-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 37 сторінках та містить 7 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 25 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент консервів; проаналізувати технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів, визначити основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва м’ясо-рослинних консервів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва м’ясо-рослинних консервів; визначено основну сировину для виготовлення м’ясо-рослинних консервів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва м’ясо-рослинних консервів в умовах ФОП «Бабаєв А. В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павлійчук І.Д.пт_ .pdf658,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.