Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14719
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКругляк, О. В.-
dc.date.accessioned2023-07-11T12:32:46Z-
dc.date.available2023-07-11T12:32:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКругляк О. В. Тенденції розвитку галузі молочного скотарства України // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 285-287.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14719-
dc.description.abstractПроведено оцінку впливу впровадження інноваційних технологічних рішень в племінних молочних господарствах України. Встановлено, що впровадження новітніх інноваційних технологічних рішень промислового виробництва молока забезпечує збільшення надходжень від його реалізації за рахунок зростання продуктивності корів. Досліджено вплив фактора концентрації виробництва на ефективність використання племінних тварин молочних і молочно-м’ясних порід великої рогатої худоби. Встановлено, що із збільшенням концентрації поголів’я корів відбувається зростання показників ефективності галузі – рівня надою, згодовування кормів, інтенсивності використання угідь господарства. Рентабельність галузі збільшується від 14,7 до понад 24,2%.uk_UA
dc.description.abstractThe impact of the introduction of innovative technological solutions in the pedigree dairy farms of Ukraine is assessed. The introduction of the latest innovative technological solutions for industrial milk production ensures an increase in revenues from its sale due to the growth of cow productivity. The influence of the production concentration factor on the efficiency of using breeding animals of dairy and dairy-meat cattle breeds is investigated. It is established that with the increase in the concentration of cows, there is an increase in the efficiency indicators of the industry - the level of milk yield, feeding, intensity of use of farm land. The industry's profitability is increasing from 14.7% to over 24.2%.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочне скотарствоuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectпородаuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectdairy cattle breedinguk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectbreeduk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleТенденції розвитку галузі молочного скотарства Україниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-285-287.pdf527,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.