Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14721
Назва: Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Саницька, М.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Саницька М. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Темою кваліфікаційної роботи є «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». В даній кваліфікаційній роботі матеріал включає українські статті науковців, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів. Об’єктом кваліфікаційної є: технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Предметом дослідження є борошняні кондитерські вироби у ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Метою роботи є оцінити технологію виробництва борошняних кондитерських виробів. В даній кваліфікаційній роботі розглянуто перспективи та сучасні тенденції кондитерської промисловості, розраховано розрахунки маси сировини і готової продукції, розрахунки одиниць технологічного обладнання, розрахунки виробничиї площ, чисельності працівників виробництва та витрат ресурсів на виробництво продукції. Розроблена апаратурно-технологічна схема та опис до неї та генеральний план. Висновки та пропозиції наданні підприємству.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14721
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Саницька М.І. пт_.pdf616,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.